ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Сенцов: «Нам треба триматись одне за одного, а не вестись на провокації ворога»

|

Український режисер, колишній політв’язень Кремля і чинний військовослужбовець Олег Сенцов про збройне протистояння російським окупантам та важливість згуртованості українців:

«Я не знаю, коли закінчиться війна. Цього, напевно, ніхто не знає. Але я точно знаю, що зараз війна триває. І українці мають бути готовими до того, що завтра вона не завершиться.

Здобудемо ми перемогу через рік, через 10 років чи за якийсь інший термін, мені не відомо. Але всі ми маємо бути стійкими і готовими боротися за цю перемогу.

Зрозуміло, що нам потрібні дороги, бо це не тільки економіка, це комунікації, а також логістика військ. Але ми так само розуміємо, що пріоритет держави зараз – це перемога у війні. І тому фінансування своєї армії – ключове для нас зараз.

Країна має лишатися сильною і її армія також. Але хлопцям, які воюють вже хто по два, а хтось і набагато більше років, потрібен відпочинок. Особливо тим, хто постійно на передовій. Впевнений, що наше керівництво це усвідомлює, і механізм ротації буде розроблений.

Я в свою чергу разом із побратимами продовжу боронити свою державу.

Але крім зовнішнього фронту, ще існує внутрішній, де ми також боремося з агресором, який використовує свої брудні гібридні способи боротьби, щоб розхитати ситуацію в Україні зсередини. Тому нам треба триматися одне за одного, а не вестися на провокації та маніпуляції ворога.

Слава Україні! Разом до перемоги!».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *