ОСТАННІ НОВИНИ

Чим приваблюють навушники від Епл: 5 переваг

Новини компаній

|

Вся техніка Apple належить до збалансованої та високорозвиненої екосистеми. Ідеальна інтеграція гаджетів гарантована завдяки фірмовим технологіям передавання даних, функціям спільного доступу, ефективним механізмам захисту цифрових даних.  Ці фішки роблять Епл навушники є універсальними та сумісними з різновидами техніки: смартфонами IOS, мультимедійними програвачами та планшетами, комп’ютерами.

Підключати «вуха» також можна до телевізорів зі Smart-TV та телефонів на базі Андроїд. Щоправда, функціональність у такому разі дещо обмежена.

Різноманіття моделей

Говорячи про навушники Apple, найчастіше мають на увазі класичні вставні Аір Подси бездротового типу. Вони на слуху через ергономічну конструкцію та чистий звук. Але це не єдина наявна конфігурація. Прихильники «всесвіту» Apple можуть вибрати один з чотирьох варіантів:

  1. Дротові EarPods, які для підключення оснащуються Лайтнингом або симетричним конектором Type-C.
  2. Вакуумні AirPods Pro зі знімними амбушурами з силікону та вбудованими мініатюрними акумуляторами, здатними забезпечити високу автономність.
  3. Базові «затички» AirPods з неглибокою посадкою та надійним захистом від поту і води.
  4. Великі AirPods Max з комфортною посадкою, простим керуванням та потужними мікрофонами.

Якісне звучання

Apple дотримується високих стандартів, тому всі моделі грають чудово. Серед переваг фірмового звуку:

  • Персоналізованість просторового аудіо,
  • адаптивний еквалайзер,
  • гнучкі налаштування гучності,
  • чистота на будь-яких частотах.

Можна використовувати навушники не лише для прослуховування музичних композицій. Вони також забезпечують аудіосупровід під час відтворення мультимедійного контенту, підходять для телефонних розмов, запису голосових повідомлень, озвучування відео.

Привабливий дизайн

Apple концентрується на технічних характеристиках розробок. Також увага приділяється іміджу. Дизайн гаджетів розробляють з огляду на актуальні тренди.

Білосніжний колір — родзинка, яка робить AirPods та EarPods впізнаваними. Max версія доступна у п’яти відтінках: вишукане срібло, глибокий і насичений «сірий космос», небесна блакить, екстравагантний рожевий, свіжий зелений.

Автономність

«Подси» добре тримають заряд, тому здатні забезпечити музикою на цілий день. Базовим AirPods третього покоління одного заряду вистачає на 6 годин відтворення. За умови швидкої підзарядки від чохла, автономність зростає до 30 годин. У других «Прошок» — такі ж самі показники. А батарея Максів розрахована приблизно на 20 годин активної експлуатації. У дротових ЕарПодсів необмежена тривалість роботи: можна слухати цілодобово.

Функціональність

Серед додаткових функцій, які зустрічаються у навушників від компанії Apple:

  1. Активний шумодав з можливістю переходу в режим прозорості під час перебування в людних місцях, поряд з дорогою.
  2. Зручний голосовий помічник, сенсорне та жестове керування, калібрування посадки.
  3. Автоматичне перемикання між гаджетами.
  4. Часткова підзарядка за п’ять хвилин.

Ще одна важлива перевага — довговічність, яка досягається завдяки якісним матеріалам та бездоганному збиранню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *