ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський прокоментував можливість звільнення прем'єр-міністра Шмигаля

Олег Дерев'янко

|

Президент Володимир Зеленський зазначив, що не може просто звільнити прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, але зміни в уряді можуть відбутися. Про це він розповів на пресконференції в Києві 15 липня.

«Якщо вони (зміни у складі уряду, – ред.) будуть, ви обов’язково про це дізнаєтесь. Ми не можемо говорити просто про заміну прем’єр-міністра – це говорить про те, що можуть бути зміни в уряді, і вони, напевно, можуть бути. Ми займаємось цим процесом», – зазначив глава держави.

На питання щодо прем’єр-міністра Шмигаля, Зеленський підкреслив його важливість в уряді та зазначив, що проводить з ним обговорення різних питань: «У мене немає багато часу на це, якщо чесно. Але ми проговорюємо з деякими міністрами ті чи інші зміни. Шмигаль – один з таких важливих людей. Авжеж, я з ним теж проговорюю деякі речі».

Нагадаємо, Українська правда писала, що Зеленський «втомився» від прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Видання зазначає, що президент хоче постійно якихось креативних рішень і пропозицій, а Шмигаль хоч і виріс за останні роки, але не може повністю змінитися.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *