ОСТАННІ НОВИНИ

Москва перегруповує війська для продовження наступу на Харківському напрямку, – ISW

Маркіян Рой

|

Російське військове командування перекинуло війська для ведення наступальних дій в районі Глибокого Харківської області. В районі міста Вовчанськ росіяни готують до подальших наступальних дій десантно-штурмові групи. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ISW.

Зазначається, що бойові дії тривають у Вовчанську та поблизу Глибокого.

Геолокаційні кадри, опубліковані 14 липня, показали, що елементи чеченського 204-го полку спецпризначення «Ахмат» завдають ударів по українських військах на північному заході  Вовчанська. Це свідчить, що українські підрозділи повернули собі деякі позиції в цьому районі. Українське джерело повідомило, що українці відкинули росіян від села Сотницький Козачок.

«Наразі ISW не може підтвердити цей звіт», – повідомили в Інституті.

«Російське військове командування здійснює перегрупування військ для продовження наступальних дій на Харківському напрямку», – йдеться у повідомленні.

В українському оперативно-тактичному угрупованні «Харків» повідомили, що російське військове командування перекинуло підрозділи окупантів для ведення наступальних дій у районі Глибокого. А в районі Вовчанська російські війська готують до подальших наступальних дій свої десантно-штурмові групи.

Російський військовий блогер стверджував, що Північне угруповання військ РФ, що відповідає за наступ на Харківському напрямку, налічує лише 30-70 тис. військовослужбовців, чого недостатньо для повноцінного прориву української оборони на глибину 40 км.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *