ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли 19 населених пунктів Донеччини: є загиблі та поранені

Олег Дерев'янко

|

За минулу добу, 13 липня, російські окупанти обстріляли 19 населених пунктів Донецької області, внаслідок чого загинули шість людей, 11 отримали поранення. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, у Новоочеретуватому загинули дві людини і одна поранена, також пошкоджено 10 будинків, крамницю і лінію електропередач; у селі Шевченко пошкоджені будинки.

У Новоселівці Першій загинули дві людини. У Костянтинопільському Курахівської громади одна людина загинула й одна поранена. У Мирнограді поранено чотири людини.

У Костянтинівській громаді пошкоджені два будинки в Новомарковому. На території Андріївської громади зайнялася пожежа.

У Часовоярській громаді одна людина поранена, пошкоджені сім приватних будинків, чотири багатоповерхівки та промислова будівля. У Нью-Йорку поранено дві людини, пошкоджено два будинки; ще п’ять будинків і дві адмінбудівлі пошкоджено у Торецьку. У Сіверську пошкоджено багатоповерхівку.

Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 128 людей, зокрема 13 дітей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *