ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали 25-річного рятувальника за організацію схеми для ухилянтів

Ольга Денисяка

|

Служба безпеки ліквідувала чергову схему, яка давала змогу військовозобов’язаним  уникнути призову. Про це повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області.

Затримали 25-річного співробітника одного із пожежно-рятувальних загонів ГУ ДСНС України у Львівській області. За 5500 доларів США зловмисник обіцяв чоловіку призивного віку посприяти в отриманні тимчасової відстрочки від мобілізації.

«Ділок гарантував, що має вплив на службових осіб одного із районних ТЦК та СП і допоможе військовозобов’язаному оновити дані та виготовити документи без його присутності», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність та затримали зловмисника «на гарячому»  після отримання всієї суми неправомірної вигоди.

Затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (одержання неправомірної вигоди для себе та третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Наразі триває слідство для встановлення і притягнення до відповідальності й інших  можливих учасників злочинної схеми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *