ОСТАННІ НОВИНИ

Над Україною збили 5 ракет та 11 дронів

Ольга Денисяка

|

Ввечері 11 липня російські війська атакували Україну 5 ракетами та 19 дронами «Шахед». ППО збила всі ракети та 11 дронів. Про це повідомили в Повітряних силах ЗСУ.

Ось купанти атакували із літаків стратегічної авіації 5-ма крилатими ракетами повітряного базування типу Х-101 (пуски із Саратовської області (рф), а протягом ночі – 19-ма ударними БпЛА типу «Shahed» та безпілотниками невстановленого типу із районів Приморсько-Ахтарськ, Курська область (рф).

Основний напрямок удару – Старокостянтинів.

В результаті протиповітряного бою ракети було збито у Хмельницькій, Сумській та Черкаській областях. Також, протиповітряною обороною збито 11 «шахедів» та безпілотників невстановленого типу у Миколаївській, Київській, Вінницькій, Хмельницькій, Херсонській та Сумській областях.

Решта вісім безпілотників локаційно втрачено. Імовірно, з метою перевантаження нашої протиповітряної оборони, ворог використовує імітатори ударних БпЛА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *