ОСТАННІ НОВИНИ

Відправляли наркотики поштою: у Львові судитимуть наркоторговців

Ольга Денисяка

|

У Львові судитимуть групу осіб, які підготували пакунки з амфетаміном, канабісом та  PVP для відправки поштою. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що група осіб мала намір збути амфетамін, канабіс та PVP, які вони попередньо незаконно придбали. Проте продати «товар» все ж не вдалось, оскільки обвинувачених своєчасно викрили та затримали правоохоронці. Зокрема, неподалік поштомату одного з поштових операторів у Львові.  У обвинувачених виявлено готові до відправки пакунки заборонених речовин, які були замасковані в речі побуту.

Окрім цього, у чоловіків за місцем їх проживання виявлено та вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, а також пакувальні матеріали. Наразі обвинувачені перебувають під вартою.

До суду скерували обвинувальний акт стосовно двох уродженців Соледара. Їм інкримінують незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, психотропних речовин та особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *