ОСТАННІ НОВИНИ

ПІПЛ Ліцей вперше у Львові відкриває набір на міжнародну програму та дає грантове місце на навчання

Новини компаній

|

Перший Інноваційний Приватний Львівський (ПІПЛ) Ліцей у Львові відкриває престижну міжнародну програму IB Diploma Programme. Відтепер старшокласники матимуть можливість навчатись на дворічній англомовній програмі та отримати міжнародний атестат International Baccalaureate (IB).

ПІПЛ Ліцей став першим закладом освіти у Львові, що отримав міжнародний статус IB World School. Тож старшокласники, не виїжджаючи зі Львова, матимуть можливість навчатись на дворічній англомовній програмі та отримати міжнародний атестат, з яким можна вступити до більш ніж 3000 університетів світу відразу на перший курс бакалаврату.

Набір на програму розпочато, а вступне тестування відбудеться 22 липня. Клас IB буде один, а кількість місць обмежена, тому варто поспішити із заявкою. Вступити на програму можуть учні, що перейшли у 10 чи 11 клас.

Також ПІПЛ Ліцей відкриває грантову програму – одне безкоштовне місце  для студента чи студентки, що набере максимальну кількість балів з трьох конкурсних предметів. Це дозволить талановитим учням отримати якісну освіту, незалежно від їхнього фінансового становища.

International Baccalaureate (IB) Diploma Programme була заснована у 1968 році у Швейцарії як складна та збалансована освітня програма доуніверситетської підготовки для студентів старшої школи, що виховує людей, здатних творити глобальні зміни та робити світ кращим.

IB Diploma Programme – це дворічна освітня програма, орієнтована на підлітків віком від 16 до 19 років, представлена у 140 країнах світу. Програма надає міжнародно визнаний диплом, який дозволяє вступити до більш ніж 3000 університетів по всьому світу.

Відкриття IB Diploma Programme у ПІПЛ Ліцеї – це не лише унікальна можливість для старшокласників здобути міжнародну освіту, але й великий освітній прорив для всього Львова.

IB Diploma Programme є однією з найпрестижніших освітніх програм у світі, яка готує учнів до вступу до провідних університетів. У процесі навчання студенти опановують дисципліни з різних галузей знань, пишуть есе, розвиваються позаакадемічно завдяки програмі CAS.

«Ми щасливі, що нам вдалося пройти складний шлях авторизації, щоб тепер українські діти мали доступ у Львові до найвищих стандартів міжнародної освіти. IB диплом визнається топовими університетами світу як документ для вступу на перший курс. Тож наші випускники тепер будуть не лише надзвичайно ерудованими з бездоганним рівнем англійської, але також зможуть обирати університет у 150 країнах світу. Для нашого ліцею це велика честь та визнання», – зазначила очільниця ПІПЛ Ліцею Надія Дубченко.

Одночасно з міжнародною програмою діятиме й українська освітня програма. Охочі студенти IB зможуть отримати два атестати: український та міжнародний.

Детальніше про програму можна дізнатись за цим посиланням.

Запис на консультацію щодо навчання на IB Diploma Programme:

Тел.: +38 067 408 16 55

Електронна пошта: [email protected]

Анна Дмитрів, координатор IB Diploma Programme у ПІПЛ Ліцеї

Про ПІПЛ Ліцей

Перший Інноваційний Приватний (ПІПЛ) Ліцей – це ліцензований приватний навчальний заклад у Львові, відомий своїми інноваційними підходами до освіти та високими академічними стандартами. У 2023 році ПІПЛ Ліцей посів перше місце серед приватних шкіл Львова за результатами НМТ.

Заснований у 2018 році, ПІПЛ Ліцей пропонує навчання у 5-11 класах за стандартом МОН, доповненим авторськими курсами та формаційною програмою. Філософія та цінності ліцею створюють унікальне середовище, де діти здобувають знання, отримують свої перші досвіди у різноманітних сферах життя, що допомагає у віднайденні власної самоідентичності.

Гасло ліцею «Беремо зі світу – приносимо в освіту» якнайкраще відображає прагнення до імплементації усіх найкращих освітніх практик, щоб виховувати нову українську інтелектуальну еліту, яка стане рушійною силою змінотворення світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *