ОСТАННІ НОВИНИ

Туск запевнив, що Україна може розраховувати на Польщу в боротьбі за безпеку

Андрій Котенський

|

У Варшаві розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Республіки Польща Дональдом Туском, повідомляє Офіс президента.

За даними відомства, Володимир Зеленський і Дональд Туск зустрінуться віч-на-віч, а також у розширеному складі за участі делегацій.

Дональд Туск запевнив, що Україна може розраховувати на Польщу в боротьбі за свою безпеку, що є частиною безпеки Європи.

«Наполегливість і мужність. Ці слова найкраще описують ставлення президента України Володимира Зеленського у боротьбі за безпечну Україну та безпечну Європу. Ви завжди можете розраховувати на нас у цій боротьбі», – повідомив Дональд Туск.

В рамках візиту, заплановані переговори про продовження оборонної співпраці, підтримку України на шляху до євроінтеграції та очікування від саміту НАТО, який відбудеться у Вашингтоні. Також обговорять участь Польщі у відновленні України, розвиток торгівлі та гуманітарну співпрацю.

Окрім того стало відомо, що Володимир Зеленський і Дональд Туск підпишуть угоду про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Польщею, а також поспілкуються з представниками ЗМІ.

Фото: Дональд Туск

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *