ОСТАННІ НОВИНИ

На окупованій Херсонщині окупанти вбили чоловіка та побили цивільних, зокрема дитину

Маркіян Рой

|

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка російськими військовослужбовцями та побиття цивільних на тимчасово окупованій території Херсонської області. Про це повідомила прокуратура Херсонської області.

За даними слідства, 3 липня 2024 року в одному з Telegram-каналів опубліковано повідомлення про вбивство військовослужбовцями рф чоловіка та завдання тілесних ушкоджень двом дорослим та дитині.

В повідомлені йдеться, що подія сталася на тимчасово окупованій території Херсонщини, коли сім’я прямувала до Криму. Дорогою їх зупинили нетверезі військовослужбовці рф та жорстоко побили. Чоловік через отримані травми помер за декілька годин. У жінки черепно-мозкова травма, через що тепер має проблеми з мозковою діяльністю. Інший дорослий та дитина зазнали легких травм.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *