ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині загинув письменник та багатодітний батько Василь Паламарчук: допомогти сім’ї можна купівлею книги

Ольга Денисяка

|

3 липня на Донеччині загинув український письменник і юрист Василь Паламарчук. Щоб допомогти сімʼї Героя, можна купити його книгу «Військовий непотріб» з автографом. Всі кошти отримає родина захисника. Про це повідомили в Благодійному фонді імені Бориса Возницького.

У мирному житті Василь був адвокатом, втім війна почалася для чоловіка ще в 2014 році. Саме тоді він вперше пішов захищати Україну, а згодом вже у 2022 році відбивав Київщину від російських окупантів. Останнім часом Василь боронив країну на сході.

У листопаді 2023 року захисника відзначив почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» тогочасний головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний.

Окрім усього, Василь також був письменником та автором книги «Військовий непотріб», у якій він описав реалії війни та свій особистий досвід служби.

Вдома на Василя чекала дружина з трьома дітьми. Щоб допомогти сім’ї, благодійники організували продаж книг «Військовий непотріб» з підписом автора.

«Ми хочемо вшанувати памʼять Героя та допомогти його сімʼї — дружині та трьом діткам, тому ми плануємо продаж книг з підписом Василя, всі кошти отримає родина захисника. Також просимо всіх небайдужих долучитися», – повідомили в благодійному фонді.

Вартість книги становить 500 гривень, якщо ви бажаєте придбати її, поповнюйте банку на відповідну або більшу суму та вказуйте в призначенні платежу свій номер телефону, після цього організатори збору обов’язково звʼяжуться з вами. Також можете самостійно написати за номером +380991647689 (Telegram/Viber)

Збір на підтримку сімʼї полеглого Героя Василя Паламарчука.

Ціль: 50 000 грн

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/72f87kH5UN

Номер картки банки: 5375 4112 1981 2141

Прощатимуться із Василем Паламарчуком у Львові. Про дату та час поховання повідомлять згодом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *