ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог перемістив до Вовчанська три штурмові групи, – ОТУВ «Харків»

Олег Дерев'янко

|

На Харківському напрямку з метою поповнення втрат противник змушений вводити резерви, здійснювати переміщення військ з інших напрямків. Про це повідомив представник відділу комунікацій оперативно-тактичного угруповання військ «Харків» полковник Віталій Саранцев, пише Інтерфакс-Україна.

«Наприклад, нещодавно він перемістив до Вовчанська три штурмові групи зі складу 138 окремої мотострілецької бригади 6 загальновійськової армії збройних сил РФ. А в районі населеного пункту Глибоке здійснив перегрупування штурмових груп і провів евакуацію санітарних втрат», – сказав він в етері телемарафону.

За його словами, російські окупанти 24/7 намагаються штурмувати позиції українських військових у Вовчанську.

«Ситуація там дуже мінлива. І вона ускладнюється тим, що бойові дії проводяться в умовах міської забудови», – пояснив Саранцев.

В ОТУГ «Харків» наголосили, що своїх людей РФ не береже, тому втрати ворога за минулу добу становили понад 160 осіб.

«У середньому противник втрачає на цьому напрямку орієнтовно 100-120 осіб щодоби. З початку цієї доби втрати ворога сягнули вже близько 30 окупантів», – додав полковник.

За його словами, загалом за минулу добу відбулося 15 бойових зіткнень на напрямку, тоді як від початку цієї доби – п’ять. Також ворог продовжує бомбовий терор, завдаючи авіаційних ударів КАБами.

«Учора вони скинули 28 штук у районах населених пунктів Малі Проходи, Липці, Веселе, Нескучне, Тихе та Вовчанські Хутори. Сьогодні було здійснено два скиди», – зазначив Саранцев.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *