ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція розслідує побиття 9-річного хлопчика на дитмайданчику у Львові

Ольга Денисяка

|

На дитячому майданчику на вул. Сластіона у Львов 16-річна дівчина побила 9-річного хлопчика, її подруга зняла все на відео, яке згодом виклали в соцмережі. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

1 липня, під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому невідомі підлітки спочатку змушували вибачатись, а потім побили малолітнього хлопчика.

За фактом негайно розпочали перевірку, під час якої встановили, що подія сталась близько 15.20 на дитячому майданчику, розташованому на вулиці Сластіона у Львові.

Також встановлені особи учасників події: 9-річного хлопчика, дівчини віком 16 років, яка завдавала йому ударів та її на рік старшої подруги, яка знімала відео. Усі вони – жителі Львова.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на термін до двохсот годин, або виправні роботи на термін до одного року.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *