ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові звучатиме музика «Володаря Перснів» у виконанні оркестру та хору

Маркіян Рой

|

У вівторок, 9 липня, у Львівському оперному театрі відбудеться прем’єра нового шоу «Володар Перснів та Гобіт» від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra та хору «Євшан». Про це повідомила керівниця оркестру Діана Коваль.

На велику прем’єру нового шоу «Володар Перснів та Гобіт» від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra та хору «Євшан» запрошує художня керівниця оркестру – Діана Коваль. «Музика Говарда Шора, слово Толкіна та фільми Пітера Джексона об’єднаються разом аби провести вас стежками Середзем’я від Ширу до Мордору та назад. У грандіозному іммерсивному концерті за мотивами усіх шести фільмів» – розповідає Діана. На подію запрошують не лише шанувальників світу Толкіна, а й усіх: адже історія та музика концерту – про перемогу добра над потужним злом, про звитягу, визначну війну за життя та таку омріяну перемогу й мир!


Що ж саме презентуватимуть музиканти?

  • Саундтреки з усіх фільмів кінотрилогій “Гобіт” та “Володар Перснів” у виконанні симфонічного оркестру, хору та солістів;
  • Тематичні костюми та декорації, що відповідають антуражу світу Толкіна;
  • Сюжетний відеоряд з фільмів та авторські анімації від українських художників, обрамлені цитатами з книг Дж.Р.Р, Толкіна та об’єднані в суцільне атмосферне шоу;
  • Незвичні старовинні інструменти в оркестрі, емоційне та високопрофесійне виконання від артистів, що палко закохані у світ Середзем’я та виконують його музику на рівні кращих світових колективів.

Можливість потрапити у світ Середзем’я львів’яни та гості міста матимуть вже 9 липня о 19:00. У самому серці міста – в Оперному театрі.

А виконавці та творці дійства – Симфонічний оркестр LUMOS Orchestra – унікальний музичний колектив у якому об’єднались кращі професійні музиканти Львова, що водночас є великими шанувальниками саундтреків та фантастичних світів. Містяни знають що їх постановки детально пророблені аби максимально занурити у світ, наповнені тематичними нюансами, унікальними активностями та розгорнутою драматургією що здатна розчулити та надихати. Великі тематичні концерти накшталт «Гаррі Поттера», «Гри Престолів», «Володаря Перснів», шоу по саундтрекам з відеоігор, серіалів, мультфільмів, співпраця з відомими акторами та композиторами, творчі кліпи та більше 800 композицій у репертуарі – усе це доробок колективу за більш ніж 13 років існування.

А разом з хором «Євшан», що гастролював по багатьох країнах світу, та улюбленими публікою солістами – музиканти створюють дійсно неповторні видовища високоякісного рівня.

Частину ж зібраних коштів організатори передадуть на безпосередню допомогу звитяжним ЗСУ, що боронять нас від лиха тут і зараз.

Квитки доступні за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *