ОСТАННІ НОВИНИ

На Буковині напали на прикордонника, він застрелив одного з нападників

Ольга Денисяка

|

На кордоні з Румунією у Чернівецькій області, двоє чоловіків напали на українського прикордонника. Правоохоронець смертельно поранив одного з нападників, ведеться розслідування.  Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

Журналіст із посиланням на власні джерела повідомив, що напередодні двоє людей з мачете та газовим балончиком напали військовослужбовця ДПСУ в зоні ділянки ВПС «Селятин». Прикордонник у відповідь застосував табельний пістолет Макарова, один правопорушник загинув, інший отримав поранення.

Як пише Українська правда, речник ДПСУ полковник Андрій Демченко підтвердив, що інцидент дійсно мав місце, наразі проводиться розслідування.

«Ситуація з нападом на прикордонний наряд справді мала місце. Це сталося вчора (29 червня -ред.) після 21 години на ділянці Чернівецького прикордонного загону на кордоні з Румунією. Нападників було двоє і при собі вони мали певні засоби, які застосовували проти прикордонника.З метою збереження свого життя військовослужбовець був вимушений застосувати зброю, у результаті чого один нападник отримав поранення, а інший помер. На місце викликали медиків. Про інцидент повідомлено ДБР, поліцію та органи прокуратури. Наразі тривають слідчі дії», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *