ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському окружному адміністративному суді новий голова

Андрій Котенський

|

У  Львівському окружному адміністративному суді  відбулись збори суддів на яких було обрано нового голову Львівського окружного адміністративного суду.

За даними відомства, шляхом таємного голосування головою Львівського окружного адміністративного суду обрано – Олександра Ігоровича Коморного.

Як повідомляє ZAXID.NET, Олександр Коморний був суддею-спікером, а з березня 2023 року – заступником голови Львівського окружного адмінсуду. У декларації за 2023 рік він вказав дві квартири в Києві та Львові, придбані у 2005-2006 роках.

Його дружина Людмила Коморна у 2021 році придбала у Львові житловий будинок, також на неї записані три земельні ділянки у Вінниці, придбані у 2010-2011 роках, ділянка у Львові, куплена у 2020 році. Ще одну ділянку у Львові у 2022 році вона взяла в оренду. Як об’єкт незавершеного будівництва вона також задекларувала житловий будинок у Вінниці. У подружжя є три автомобілі – Subaru Forester 2009 року випуску, Nissan Qashqai 2008 року випуску та Mazda CX-9 2008 року випуску.

Олександр Коморний задекларував більше 1,5 млн грн зарплати в окружному суді, а також майже 5,5 тис. доларів на рахунках у банку, а його дружина – 7,5 тис. грн. Готівкою подружжя має 10 тис. євро, 10 тис. доларів і 200 тис. грн.

Фото: ZAXID.NET

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *