ОСТАННІ НОВИНИ

Бурштинська ТЕС після російських обстрілів не підлягає відновленню

Маркіян Рой

|

Бурштинська теплоелектростанція на Івано-Франківщині, яка сильно постраждала під час російських обстрілів, не підлягає відновленню. Про це заявила очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Економічна правда.

За словами Онищук, росіяни атакували ТЕС понад 12 разів.

«Вже певний період часу ми розуміємо, що відновленню не підлягає Бурштинська ТЕС, вона надзвичайно сильно зруйнована», – розповіла Онищук.

Вона додала, що через руйнацію електростанції місто Бурштин взимку може залишитися без тепла та гарячої води. Вже погоджено виділити місту шість котелень для соціальних обʼєктів і населення.

Нагадаємо, що після масштабної атаки шахедами та ракетами 22 березня були виведені з ладу всі блоки Бурштинської ТЕС. У місті 5 днів не було тепла та гарячої води.

Додамо, Бурштинська ТЕС – одна із найпотужніших електростанцій в Україні, яка забезпечує світлом 3 мільйони користувачів із Закарпатської та частково Івано-Франківської та Львівської областей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *