ОСТАННІ НОВИНИ

У приватному дитячому таборі на Львівщині сталось масове отруєння

Ольга Денисяка

|

На туристичній базі «Карпати» біля Сколе на Львівщини сталось масове отруєння дітей. Відпочинковий комплекс орендують приватні табори Forest Land та «Гірські пригоди». Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

27 червня стало відомо про спалах гострої кишкової інфекції на Львівщині. Наразі до медзакладів госпіталізували 23 людей.

У Львівській обласній раді повідомили, що отруєння дітей сталось на «Комунальній туристичній базі «Карпати». Комплекс орендували для проведення приватних таборів Forest Land та «Гірські пригоди».

«На туристичній базі «Карпати» (вул. Кам’янецька, 11, с. Кам’янка, Сколівської територіальної громади) розміщено приватні табори «Forest Land» та «Гірські пригоди», організатором яких є благодійний фонд Начального Пластуна Любомира Романкова. Відповідно до договору від 11.06.2024 р. № 30/05П «Про співпрацю з надання послуг тимчасового розміщування (проживання) на туристичній базі «Карпати» відповідальність за життя і здоров’я дітей та медичне обслуговування несе замовник послуг з тимчасового розміщення. Також у додатку № 2 до договору є правила поселення і проживання на туристичній базі», – зазначила дирекція КЗ ЛОР «Львівський обласний центр краєзнавства,

Як повідомляли у Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб, станом на вечір 26 червня захворіли 23 людини, усіх госпіталізували. Серед провідних симптомів: загальна слабість, підвищення температури тіла, біль у животі, тошнота, блювота. Стан хворих середньої важкості.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *