ОСТАННІ НОВИНИ

Інтернет-провайдери Криму другий день потерпають від DDoS-атак ГУР, – ЗМІ

Маркіян Рой

|

Другий день тривають масовані DDoS-атаки на інтернет-провайдерів Криму. За даними джерел Української правди, за ними стоять фахівці Головного управління розвідки Міноборони України, передає Економічна правда.

Про триваючі хакерські атаки повідомляє 27 червня пропагандистське видання РФ «РИА Новости» з посиланням на так званий «Мінінформ» окупованої АРК.

«Провайдерами проводяться роботи з відбиття атак. Можливі перебої в наданні послуг інтернету», – розповіла підконтрольна Кремлю заступниця міністра внутрішньої політики, інформації та зв’язку РК Юлія Килик.

Напередодні кримська окупаційна влада повідомила про Ddos-атаки на кількох інтернет-провайдерів, також про аналогічні проблеми розповіли в Севастополі.

Повідомлялося, що профілі атак постійно змінюються, проте “вживають усіх необхідних заходів для їхнього відбиття.

За даними джерел УП в ГУР, це – спецоперація української розвідки.

«Після деокупації Криму, як і інших українських територій, там буде швидкий і якісний інтернет, а наразі окупантам користуватися благами цивілізації зовсім немає потреби. Тим більше це все використовується у військових цілях», – зазначив співрозмовник УП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *