ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з неоголошеним візитом приїхав президент Володимир Зеленський

Маркіян Рой

|

У Львів з неоголошеним візитом приїхав Президент України Володимир Зеленський. Він вшанував пам’ять загиблих воїнів на Личаківському кладовищі. Про це повідомили на сайті президента.

На Марсовому полі Личаківського кладовища глава держави поклав квіти до могил захисників України, які полягли в боях із російськими окупантами.

Личаківське військове кладовище – територія військових поховань у Львові. На Марсовому полі з квітня 2022 року ховають воїнів, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

За інформацією голови Львівської ОВА Максима Козицького, президент прибув на Львівщину з неоголошеним візитом. Відомо, що разом із очільником ОВА та міським головою Львова вони відвідвали Личаківський цвинтар.

«Львів. Марсове поле. Пам’ятаємо, якою є ціна свободи, незалежності та майбутнього для нашої держави. Ніколи не забудемо кожного й кожну, чиї сміливість і сила здобували волю для України», – повідомив президент.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *