ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України не змогла обіграти Бельгію та вилетіла з Євро-2024

Маркіян Рой

|

У середу, 26 червня збірна України зіграла третій матч групового раунду Євро-2024 проти команди Бельгії, та вилетіла з Євро-2024. Про це повідомляє Чемпіон.

Поєдинок завершився з рахунком 0:0. Перший тайм українці провели майже еталонно в плані захисту. Анатолій Трубін не часто вступав у гру, а коли таки торкався м’яча, то діяв безпомилково.

Гра в атаці також була непоганою. Підопічні Сергія Реброва непогано вибігали в контратаки та стабільно створювали моменти біля воріт Бельгії. Проте інколи бракувало точності, а інколи були прийняті ненайкращі рішення.

З огляду на таку першу половину, були приємні очікування від другої 45-хвилинки. Однак вона вже проходила під диктовку бельгійців. Один з їхніх моментів призвів до пошкодження Віталія Миколенка, якого одразу замінили на Олександра Зінченка.

На 83 хвилині Руслан Малиновський ледь не забив прямим ударом з кутового, проте воротар Бельгії зміг вибити м’яч з лінії воріт. Під кінець матчу українці почали регулярно виходити на ударні позиції, проте забити команди так і не змогли.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *