ОСТАННІ НОВИНИ

З початку доби кількість боєзіткнень по лінії фронту зросла до 71, – Генштаб

Олег Дерев'янко

|

Від початку доби кількість бойових зіткнень зросла до 71, найбільша активність спостерігається на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генштаб.

На Харківському напрямку загарбники шість разів без успіху атакували в районах Вовчанська та Липців. Біля останнього тривають два боєзіткнення.

На Куп’янському напрямку терористи атакують за підтримки авіації, здійснивши удари некерованими авіаракетами по Петропавлівці та бомбами по Надії.

Загалом за сьогодні російські загарбники скинули на напрямку майже півтора десятка КАБів. На даний час, відбито п’ять ворожих атак поблизу Стельмахівки, Синьківки та Берестового.

На Лиманському напрямку ворог вісім разів марно атакував позиції українських сил, три боєзіткнення тривають в районах Макіївки і Невського. Ситуація контрольована.

На Сіверському напрямку окупаційна армія продовжує проявляти активність. Тривають бої поблизу Білогорівки та Спірного.

На Краматорському напрямку противник атакує в районі Часового Яру – українські захисники відбивають штурми у двох локаціях.

Від початку доби російські війська намагалися чотири рази потіснити українські підрозділи із займаних позицій. Сили оборони вже дали гідну відсіч окупантам поблизу Кліщіївки. Ворожі втрати уточнюються.

На Торецькому напрямку кількість штурмів зросла до шести. Північне та Торецьк зазнають ударів ворожої авіації. Наразі Сили оборони відбивають п’ять штурмових дій противника, ще одну атаку біля Дачного зупинено.

На Покровському напрямку з початку доби окупанти здійснили вже 20 атак на позиції наших військ в районах Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої, Воздвиженки та Прогреса. Сили оборони стримують натиск та відбили дев’ять ворожих штурмів, 11 боєзіткнень ще продовжуються.

На Курахівському напрямку тривають бої поблизу Красногорівки та Парасковіївки, де загальна кількість атак зросла до шести. У районах Карлівки і Селідового окупанти скинули по керованій авіабомбі.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *