ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові почали будувати новий комунальний ринок

Ольга Денисяка

|

25 червня на вул. Садовій – Петлюри стартувало будівництво комунального ринку. У новій будівлі площею майже 800 кв. м працюватимуть підприємці ринку «Любінське сяйво», а також селяни. Будівельні роботи проводять за кошти інвестора і планують завершити до кінця року. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

 За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, нова одноповерхова будівля ринку буде площею 790 метрів квадратних. Тут буде близько 77 робочих місць.

 У новозведеній споруді заплановані відкриті торгові зони, відпочинкова зона Coffee Break та допоміжні приміщення: технічні, адміністративні, лабораторія. Також в приміщенні ринку облаштують доступну вбиральню.

 За словами директора ринку, нині на «Любінському сяйві» працює понад 80 підприємців, а також селяни, які привозять свої товари і їм надають місця для торгівлі. Усі вони матимуть змогу працювати у новозбудованому приміщенні ринку.

 Остаточну вартість будівництва ринку інвестор ще підраховує. Але йдеться про суму від 15 до 20 мільйонів гривень.

 Збудувати ринок планують ще до кінця цього року.

Любомир Зубач також наголосив, що робочі місця у новозведеному приміщенні ринку передбачені лише для підприємців відкритого ринку «Любінське сяйво». Ринок «Новий», який є у приватній власності, залишається і буде працювати на тому ж місці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *