ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали контрабанду техніки Apple на мільйон гривень

Маркіян Рой

|

На Львівщині митники виявили в автомобілі мешканки Рави-Руської, яка поверталася з Польщі, незадекларовану техніку Apple. Жінка заховала гаджети у коробках з-під рису та печива. Про це повідомляє Львівська митниця.

43-річна жінка за кермом Dodge Grand Caravan прибула в пункт пропуску «Рава-Руська – Хребенне», повертаючись 25 червня з приватної поїздки з Польщі.

Для проходження митного контролю вона обрала смугу «зелений коридор», призначену для переміщення товарів, що не підлягають письмовому декларуванню та оподаткуванню митними платежами, а також не підпадають під встановлені законодавством заборони або обмеження.

Однак під час огляду салону автомобіля під особистими речами, ящиками з продуктами та засобами гігієни працівники митниці виявили 40 гаджетів Apple: навушники, годинники, комп’ютер, планшети і чотири смартфони інших фірм.

Окрім цього, в автомобілі було 150 кг різноманітних продуктів.

Митники склали два адміністративні протоколи відповідно до ч.1 ст. 483 (Переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) та ч.3 ст.471 (Недекларування товарів, що підпадають під законодавчі обмеження щодо ввезення на митну територію України) Митного кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *