ОСТАННІ НОВИНИ

«Буде розмова в Києві»: Зеленський відвідав Донеччину і розкритикував урядовців

Ольга Денисяка

|

26 червня президент Володимир Зеленський приїхав до Донецької області, де представив нового командувача Об’єднаних сил. Після візиту Зеленський анонсував розмову з  профільними урядовцями, які «по пів року й більше» не були у прифронтових громадах. Про це він повідомив у соцмережах.

Президент відвідав Донеччину разом із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та новим командувачем Об’єднаних сил генералом Андрієм Гнатовим.

«Донеччина. Разом із нашими воїнами, разом із Головкомом Сирським та новим командувачем Об’єднаних сил генералом Гнатовим. Представив сьогодні офіційно Андрія Гнатова всім, хто відповідає за оборону на Донеччині. Заслухали доповіді безпосередньо з позицій», – йдеться в повідомленні.

Зеленський додав, що зустрівся із захисниками 110-ї та 47-ї бригад та провів нараду щодо безпеки.

«Був радий особисто побачити і подякувати нашій 110-й бригаді та 47-й бригаді – абсолютно героїчні, результативні хлопці. Подякував і нашим бойовим медикам. Провів тут, на Донеччині, нараду щодо безпеки та підтримки людей – детальну нараду. Багато питань. І щодо забезпечення життя – вода, соціальні питання, евакуація, і щодо допомоги обороні, і щодо відновлення житла», – повідомив Зеленський.

Президент наголосив, що проведе в Києві окрему розмову з профільними урядовцями, які «по пів року й більше» не були у прифронтових громадах.

«І буде окрема розмова в Києві, зокрема з урядовцями, які повинні бути і тут, і в інших місцях поблизу фронту – у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто із Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року і більше. Буду робити щодо них відповідні висновки», – заявив президент.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *