ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗСУ спростували інформацію про втечу мобілізованих ув’язнених з навчального центру

Ольга Денисяка

|

Поширена інформація про втечу колишніх засуджених, які долучились до лав Збройних Сил України та проходять підготовку в одному із навчальних центрів, не відповідає дійсності. Про це повідомили у Командуванні Сухопутних військ ЗСУ 25 червня.

У Збройних силах наголосили, що всі колишні ув’язненні зараз проходять активну підготовку та готуються до виконання бойових завдань у своїх підрозділах.

«Інформація про втечу колишніх засуджених, які долучились до лав Збройних Сил України та проходять підготовку в одному із навчальних центрів не відповідає дійсності. Всі колишні ув’язненні зараз проходять активну підготовку та готуються до виконання бойових завдань у своїх підрозділах. Колишні засудженні, вмотивовані, патріотично налаштовані, за власним бажанням долучились до лав ЗСУ. Скоро ми зможемо побачити їх роботу на полі бою», – йдеться в повідомленні.

8 травня Верховна Рада у другому читанні проголосувала за законопроєкт, який передбачає дозвіл певним категоріям увʼязнених служити в Збройних силах України.

Після ухвалення закону про мобілізацію в’язнів уже понад 3 тисячі засуджених подали заяви на приєднання до лав Збройних сил України в обмін на умовно-дострокове звільнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *