ОСТАННІ НОВИНИ

Російські війська активізували атаки на Покровському напрямку, – Генштаб

Олег Дерев'янко

|

Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту збільшилась до 75, зокрема на Лиманському, Краматорському напрямках та в районі Торецька. Про це йдеться в обідньому зведенні Генштабу за 25 червня.

З початку доби російські війська проявляють найбільшу активність на Покровському напрямку. Всього на фронті зафіксовано 75 бойових зіткнень. Інтенсивні наступальні дії окупантів спостерігаються також на Лиманському, Краматорському напрямках та в районі Торецька.

Прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей зазнають артилерійських обстрілів з території росії. З напрямків Комсомольскоє та Сухіновка була атакована Павлівка, зі Старосєльє – Попівка.

Харківщина перебуває під постійними авіаційними ударами. З боку Бєлгорода російські війська здійснили три удари шістьма КАБами по Липцях, двома КАБами – по Вовчанських Хуторах, ще по одному удару – по Харкову і Терновій. Поблизу Вовчанська тривають бої, один з чотирьох штурмів було відбито.

На Куп’янському напрямку російські війська за підтримки авіації шість разів намагалися витіснити українських захисників із займаних позицій в районах Степової Новоселівки та Піщаного. По Стельмахівці ворог завдав вогневого ураження дванадцятьма НАРами. Чотири спроби просунутися вперед були відбиті, два боєзіткнення тривають.

На Лиманському напрямку загарбницька армія 11 разів атакували підрозділи Сил оборони поблизу населених пунктів Копанки, Греківка, Макіївки, Невського та у Серебрянському лісі. Сім штурмових дій наші воїни відбили, чотири боєзіткнення продовжуються. Макіївка зазнала авіаційного удару чотирма НАРАми.

На Сіверському напрямку окупанти проявляють активність в районах Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного та Виїмки. Відбито п’ять атак, ще дві тривають.

На Краматорському напрямку українські військові відбили шість штурмів противника. В районах Часового Яру та Іванівського продовжуються два боєзіткнення.

На напрямку Горлівка – Торецьк відбито чотири атаки противника, ще дві тривають.

На Покровському напрямку від початку доби російські окупаційні війська 26 разів атакували позиції українських воїнів неподалік Новоолександрівки, Воздвиженки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої та Яснобродівки. На даний час наші оборонці відбили вже 24 ворожі атаки, ще дві – тривають.

На Времівському напрямку успіху не мали два з чотирьох штурми окупантів Поблизу Костянтинівки та Урожайного.

На Оріхівському напрямку загарбники двічі атакували наші позиції в районі Роботиного та Малої Токмачки. Одну атаку українські військові відбили, ще одна триває.

На решті напрямків обстановка залишається без змін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *