ОСТАННІ НОВИНИ

В уряді Німеччини відкинули ідею депортації безробітних українських біженців

Маркіян Рой

|

Уряд Німеччини відкидає ідею депортації українських біженців, які не бажають працювати. Про це повідомляє Європейська правда.

Речник Міністерства закордонних справ у Берліні пояснив неможливість депортацій тим, що Росія щодня атакує об’єкти по всій Україні і намагається зруйнувати інфраструктуру на заході країни.

«Тому я не знаю, де в Україні має бути безпечне місце», – підкреслив він, відповідаючи на відповідну вимогу лідера баварської опозиційної партії ХСС у Бундестазі Александера Добріндта.

«Більш ніж через два роки після початку (повномасштабної) війни тепер має застосовуватися принцип: працевлаштовуйтесь в Німеччині або повертайтеся в безпечні райони західної України», – сказав раніше Добріндт.

Раніше повідомляли, що у межах програми прискореної інтеграції українців на ринок праці Німеччини Jobturbo вдалось залучити близько 33 тисяч людей – ушестеро менше, ніж очікував німецький уряд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *