ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗСУ заперечили повну окупацію Новоолександрівки на Покровському напрямку

Ольга Денисяка

|

У Збройних силах України заперечили інформацію ресурсу DeepState про повну окупацію села Новоолександрівка на Покровському напрямку в Донецькій області. Про це заявило Управління стратегічних комунікацій Генерального штабу ЗСУ.

«Ресурс DeepState опублікував інформацію про нібито повну окупацію ворогом населеного пункту Новоолександрівка на Покровському напрямку. Пізніше цю “новину” підхопили і опублікували на своїх ресурсах низка медіа. Зазначена інформація щодо повної окупації ворогом населеного пункту Новоолександрівка не відповідає дійсності», – йдеться в повідомленні.

У ЗСУ зазначають, що дійсно значна частина Новоолександрівки зайнята окупантами, але не вся. Повністю населений пункт ворог контролює. Наразі на його вулицях точаться важкі бої. 

«Переважаючий у силах противник пре несамовито, але бійці 110-ї ОМБр спільно з суміжними підрозділами надзусиллями стримують його дикий натиск. Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, перебуває під нашим вогневим контролем. Вживаються всі заходи, для вибиття звідти окупантів. Тривають бої, ситуація під контролем підрозділів Збройних Сил України», – повідомили в ЗСУ.

Напередодні аналітичний проєкт DeepState заявив, що російські війська зайняли село Новоолександрівка Донецької області, що біля Очеретиного, й наблизилися до траси Покровськ – Костянтинівка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *