ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові американські хірурги безоплатно оперуватимуть постраждалих від війни з травмами обличчя

Олег Дерев'янко

|

Восени 2024 року до Львова приїдуть реконструктивні хірурги зі США, для надання безоплатної хірургічної та медичної допомоги українським бійцям та цивільним постраждалим. Про це повідомляє INgenius.

Як повідомила у коментарі для УП. Життя засновниця INgenius Іванка Небор, загалом у межах місії зможуть прооперувати близько 50 людей – точна кількість залежатиме від тяжкості випадків.

«Відбір проводять американські хірурги разом з українськими колегами. Обирають найбільш тяжкі травми. У пріоритеті – дефекти кісток обличчя, відсутність нижньої щелепи, травми носа та повік», – розповіла Іванка.

За даними відомства, шукають пацієнтів з тяжкими травмами обличчя, дефектами лицевих кісток та повік, які потребують реконструктивних операцій.

Для подачі заявки потрібно написати у месенджери Telegram/Viber/WhatsApp за номером телефону: +380937814304.

З медичних документів для розгляду бажано мати скановані копії виписок (за наявності), фотографії та знімки досліджень КТ/МРТ тощо.

Кандидатів на оперативне втручання відбиратимуть американські хірурги спільно з українськими лікарями, які беруть участь у місії. Для пацієнтів, які пройдуть відбір для участі в місії, операція та перебування в лікувальному закладі будуть безкоштовними.

«За час існування місії прооперовано близько 100 людей, серед яких втручання із відновлення верхньої та нижньої щелепи шляхом пересадки кісток з інших частин тіла», – зазначили у відомстві.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *