ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському ТЦК та СП відреагували на конфлікт з військовозобов’язаним біля Високого замку

Маркіян Рой

|

У Львівському обласному ТЦК та СП прокоментували інформацію, яка поширилася у соцмережах про те, що на Високому Замку нібито силою погрузили чоловіка в бус. Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП.

На відео можна побачити, що кілька працівників ТЦК силою утримують чоловіка в мікроавтобусі, а третій намагається закрити двері транспортного засобу. У цей час чоловік пручається та намагається втекти. На передньому сидінні перебуває представник поліції, який не втручається в конфлікт.


В обласному територіальному центрі комплектування повідомили, що група оповіщення ТЦК та поліції, проїжджаючи вулицею Замковою у Львові, помітила чоловіка призовного віку. Військовослужбовці зупинилися, аби перевірити його військово-облікові документи. Так встановили, що востаннє чоловік з’являвся у військкоматі 9 років тому.

«Відтак чоловіка запросили у салон автівки, аби виписати повістку. У цей час повз проходила жінка. Побачивши автівку і чоловіків у формі, вона почала знімати їх на камеру телефону. Помітивши зйомку, громадянин, не дочекавшись вручення повістки, почав провокувати військовослужбовців на конфлікт», – йдеться в повідомленні.

У ТЦК наголошують, що військовослужбовці не застосовували фізичної сили. Йому виписали повістку, після чого його відпустили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *