ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по Покровську: загинули чотири людини, понад 30 – поранені

Маркіян Рой

|

Окупанти випустили по Покровську дві ракети Іскандер-М, наразі відомо, що чотири людини загинули і 34 поранені. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Серед поранених двоє дітей, один з яких в тяжкому стані.

«Щонайменше 4 людини загинули і 34 поранені – такі попередні наслідки удару по Покровську станом на 14:15. Серед поранених – двоє дітей 12 і 13 років. Вони перебувають у середньому і тяжкому стані», – написав очільник області.

Він зазначив, що на місці події працюють поліція, рятувальники, представники місцевої влади, поранені отримують всю необхідну медичну допомогу.

За словами Філашкіна, росіяни випустили по місту дві ракети «Іскандер-М» і зруйнували один приватний будинок та 16 – пошкодили.

«Це – один із найбільших ворожих ударів по цивільних за останній час. Його остаточні наслідки ще належить встановити», – наголосив керівник ОВА.

За даними Донецької обласної прокуратури, росіяни здійснили ракетний обстріл Покровська 24 червня 2024 року, о 12:00. Через півгодини ворог наніс по прифронтовому місту повторний удар.

Влучання засобів ураження відбулись по приватному сектору та об’єкту цивільної інфраструктури. Зокрема в результаті обстрілу пошкоджено житлові будинки, автомобілі й газопровід.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *