ОСТАННІ НОВИНИ

Ноутбуки Apple MacBook – тонкий стиль та висока продуктивність

Новини компаній

|

Пристрої MacBook від виробника Apple давно стали еталоном оригінального стилю та практичності. Їх обирають з різних причин, адже одні цінують продуктивність, інші — зовнішній вигляд, а треті — філософію цього бренду. Оцінюючи асортимент таких ноутбуків, вдасться знайти ідеальний варіант для себе. Адже є пристрої для роботи, навчання, подорожей та відряджень.

Ноутбуки витримують високе навантаження, можуть працювати з великим набором ресурсних програм. Оцінювати та вибрати гідну модель під свій бюджет та можливості можна за посиланням https://comfy.ua/ua/notebook/brand__apple/, де є детальні технічні характеристики, параметри та вартість. Візуальна оцінка можлива за допомогою реальних фотографій та відео.

Екран

Серед характеристик екранів MacBook можна відзначити чітку деталізацію, реалістичну картинку, об’ємне зображення та широкі кути огляду. Частота вибирається індивідуально, адже для офісних завдань достатньо 60 Гц, тоді як для роботи з графікою та активацією ігор бажано використовувати параметр 120 Гц.

Діагональ дисплеїв від 13 до 16,2 дюймів. Встановлюється дві матриці – IPS та Liquid Retina. Стабільний рівень розмаїття гарантується незалежно від зовнішніх факторів впливу. Висока щільність пікселів додатково впливає якість картинки.

Продуктивність

Основним елементом продуктивності процесор. Залежно від точної моделі пристрою є наступні пропозиції на вибір:

  • M1 (комбінація з восьми ядер, коли чотири забезпечують продуктивність, а решта відповідають на енергоефективність, при цьому тактова частота 3,49 ГГц і 2,06 ГГц відповідно);
  • M2 (процесор зі значними характеристиками, потужний та відповідає передовим технологіям);
  • M2 Pro і Max (аналогічний попереднику процесор, причому добре справляється з ресурсними і ємними завданнями);
  • M3, M3 Pro та M3 Max (висока продуктивність та продуктивність, створена абсолютно нова архітектура графічного процесора).

Кількість ядер від 8 до 12 одиниць. Об’єм оперативної пам’яті від 8 до 48 Гб. Усі ноутбуки мають SSD накопичувач від 256 Гб до 1 Тб.

Додатковий функціонал

Ноутбуки доповнюються модулем Bluetooth 5.0 для бездротового з’єднання з іншими девайсами. У нового покоління підвищена дальністю підключення, а також підвищена швидкість передачі даних, що виключає будь-які проблеми при роботі пристроїв, що підключаються. Роз’єм HDMI 2.0 не обмежує підключення зовнішніх пристроїв для виведення зображення, гарантуючи стабільну швидкість сигналу.

Сенсорний Touch Bar дає можливість настроїти комбінації клавіш під індивідуальні завдання та вимоги. Підвищена потужність швидкої зарядки дозволить лише за 30 хвилин відновити 50% заряду. Встановлено сканер відбитків пальців, за допомогою якого можна підвищити безпеку пристроїв і використовувати його для оплати.

Dolby Atmos – інноваційна система звуку із створенням комфортного об’єму, що ідеально підійде для перегляду відео. Стандарт бездротового інтернету Wi-Fi 6-го покоління гарантує комфортну роботу під час роботи у будь-якому форматі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *