ОСТАННІ НОВИНИ

Укренерго повідомило, чи буде світло 24 червня

Андрій Котенський

|

У понеділок, 24 червня, всі обленерго будуть застосовувати графіки погодинних відключень протягом доби з 00:00 до 24:00 год., повідомило Укренерго.

За даними енергетиків із 19:00 до 23:00 обсяг обмежень буде більшим, а відтак знеструмлення очікуються і по білому графіку.

Нагадаємо, через прицільні атаки Росії по енергетичних об’єктах вимикати світло у всіх областях України почали ввечері 14 травня, адже в енергосистемі виник значний дефіцит, який вже не покриває імпорт.

«Укренерго» щодня доводить до обленерго ліміт споживання електроенергії. Його частину відразу виділяють на роботу критичної інфраструктури, а решту вже розподіляють між споживачами. Тому графіки знеструмлень не є сталими, ситуація змінюється щодня.

Окрім того «Енергоатом» попередив, що виведено у ремонт ще один енергоблок, тож людей також попередили про збільшення тривалості відключень світла.

До слова, вночі 22 червня Росія здійснила масовану комбіновану атаку по об’єктах енергетичної інфраструктури. Пошкоджено обладнання на об’єктах «Укренерго» в Запорізькій та Львівській областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *