ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти заявили про атаку на Севастополь

Андрій Котенський

|

Окупаційна «влада» Криму і Міноборони РФ заявили про українську атаку на Севастополь, унаслідок якої загинуло три людини, з яких 2 дітей, і поранено понад 120 осіб. Про це заявив так званий «губернатор Севастополя» Михайло Развожаєв, Міноборони РФ, пропагандистське агентство РИА Новости, ТАСС, пише Українська правда.

У Міноборони Росії заявили про атаку нібито «по цивільній інфраструктурі міста Севастополь поставленими США оперативно-тактичними ракетами ATACMS, спорядженими касетними бойовими частинами.

«Губернатор Севастополя» Михайло Развожаєв заявив про трьох загиблих, з яких двоє дітей, і близько 100 постраждалих.

Він також поскаржився, що удар стався у свято Трійці, хоча РФ цього дня і вночі, як і в попередні дні, завдавала ударів по Україні, зокрема по Київській області та по Харкову.

Помічник глави МОЗ РФ заявив, що внаслідок обстрілу Севастополя поранення і травми дістали 124 людини, зокрема 27 дітей.

Соцмережі повідомляють, що загиблі є на пляжі «Учкуївка» в Севастополі.

Мер Магадана Юрій Гришан повідомив, що внаслідок обстрілу загинула дочка заступника мера Магадана Олега Авер’янова, яка перебувала на відпочинку з батьками в Севастополі, пише ТАСС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *