ОСТАННІ НОВИНИ

Вперше після Євробачення: alyona alyona x Jerry Heil дадуть концерт у Львові

Ольга Денисяка

|

25 червня відбудеться великий львівський концерт alyona alyona x Jerry Heil у FESTrepublic. alyona alyona x Jerry Heil достойно представили Україну на Євробаченні-2024 та вибороли почесне третє місце. Про це повідомили організатори.

Дівчата встановили свій власний рекорд і черговий рекорд для України: це єдина країна на «Євробаченні», яка щоразу проходить у фінал, не тільки протягом всіх років її участі, а й загалом в історії конкурсу. Концерт у Львові стане першою зустріччю артисток з українськими фанами  після повернення з Мальме і можливістю віддячити їм за підтримку. На глядачів чекають улюблені хіти, велика спільна програма з оновленим звучанням та сольні прем’єри.

«Наш великий ексклюзивний концерт у Львові – це наша щира подяка всім, хто підтримував нас від Національного відбору до фіналу в Мальме. Ми відчували підтримку фанатів з усього світу, і наша пісня, що прозвучала українською, об’єднала людей. Кожен виступ був можливістю показати красу української культури. Наш концерт – це особлива програма: спільні пісні, хіти та нові прем’єри. Це вечір, наповнений емоціями, вдячністю і музикою, яка нас об’єднує. Давайте разом відзначимо цей важливий момент, адже без вашої підтримки ми б не досягли успіху», – поділилися Jerry Heil та alyona alyona.

Концерт відбудеться 25 червня о 19:00 год. у FESTrepublic. Квитки доступні за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *