ОСТАННІ НОВИНИ

У Стебнику посеред вулиці зарізали 24-річного чоловіка

Ольга Денисяка

|

У Стебнику затримали 21-річного чоловіка, який завдав смертельних ножових поранень знайомому і втік. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

22 червня о 03.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Ярослава Мудрого у Стебнику виявили чоловік з численними ножовими пораненнями живота та грудної клітки. Незважаючи на зусилля медиків, він помер. Правоохоронці встановили особу загиблого – місцевого мешканця віком 24 роки, на тілі якого було виявлено п’ять ножових поранень.

У поліції встановили, що смертельних ножових поранень жертві під час конфлікту завдав 21-річний місцевий житель, після чого втік. Правоохоронці оперативно встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *