ОСТАННІ НОВИНИ

Заступником директора «Агенції оборонних закупівель» став Артем Ситник

Ольга Денисяка

|

Колишній заступник голови Національного агентства із запобігань корупції Артем Ситник став заступником директора з питань безпеки в «Агенції оборонних закупівель» Міністерства оборони. Про це повідомили на сторінці Агенції.

Як зазначається, віднині він відповідає за внутрішню безпеку роботи Агенції, перевірку контрагентів та контроль за належним виконанням державних контрактів, побудову ефективної співпраці з правоохоронними органами. 

«Призначення Артема Ситника — це важливий крок у перезавантаженні Агенції оборонних закупівель. Він з нуля побудував та забезпечував ефективну роботу Національного антикорупційного бюро, зробив вагомий внесок у розвиток НАЗК та має бездоганну репутацію. Ми дуже очікуємо на його роботу над побудовою процесів, що унеможливлять будь-які прояви корупції та забезпечать ефективні закупівлі та надійне постачання зброї для ЗСУ», — відзначила директорка Агенції оборонних закупівель Марина Безрукова. 

У 2015 році Артем Ситник за результатами незалежного конкурсу був призначений на посаду директора НАБУ та обіймав цю посаду до 2022 року. Згодом працював як заступник директора НАЗК, де зокрема відповідав за взаємодію з правоохоронними органами, фінансовий контроль, проведення спеціальних перевірок, запобігання конфлікту інтересів тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *