ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пасажири автобуса перекрили трасу, бо водія забрали у ТЦК

Маркіян Рой

|

У четвер, 20 червня, на трасі Львів – Тернопіль поліція зупинила автобус. Водія забрали до ТЦК для оновлення даних, а пасажири перекрили трасу. Про це повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП.

«У соціальних мережах поширюються відео, на якому громадяни блокують рух на трасі H02 поблизу села Струтин, через не, що водія забрали ТЦК. Інформуємо: поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль-Львів. Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його запросили у Золочівський РТЦК та СП. Там водію вручили повістку на оновлення облікових даних. Повернувши його через кількадесят хвилин до його автобуса. Відтак автобус продовжив рух», – йдеться в повідомленні.

У ТЦК наголошують, що в салоні автобуса був ще один водій, тож відсутність першого не впливала на можливість маршрутки продовжити рух, згідно маршруту. Однак пасажири вирішили вийти назовні і на певний час заблокувати трасу.

«Нагадуємо: кожен військовозобов’язаний громадянин повинен носити з собою військово-облікові документи. Відсутність документів є підставою для доставлення громадянина до найближчого РТЦК та СП для з’ясування обставин. Водії маршрутних автобусів жодним чином не можуть бути винятковими у цьому плані», – додали у ТЦК.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *