ОСТАННІ НОВИНИ

Дрони СБУ атакували одразу дві російські нафтобази, які забезпечували армію рф

Олег Дерев'янко

|

Безпілотники Служби безпеки України вночі 20 червня уразили дві нафтобази – у Тамбовській області та в Республіці Адигея. Про це повідомляє hromadske.

За даними відомства, йдеться про склад паливно-мастильних матеріалів АТ «Тамбовнафтопродукт» та нафтобазу «Енемська» ТОВ «ЛУКОЙЛ-Югнефтепродукт».

На цих об’єктах переробляли та зберігали сировину й готову продукцію, яка згодом йшла на потреби російської армії. Після серії влучань дронів на обох об’єктах розпочалися пожежі.

Джерело hromadske наголосило, що такі удари зменшують ресурси, завдяки яким росія може вести війну, та змушують москву витрачатися на відновлення інфраструктури. Загалом дрони СБУ здійснили вже майже 30 успішних атак на об’єкти російського нафтового комплексу.

Місцеві жителі повідомляли про вибухи та пожежі в селищі Енем Республіки Адигея, де розташована нафтобаза «Лукойл-югнефтепродукт». Також у мережі писали про загоряння резервуара на території Платонівської нафтобази в Тамбовській області.

Міноборони рф заявляло про нібито збиття 6 безпілотників над територією Республіки Адигея, трьох – над Брянською областю, трьох – над Краснодарським краєм, по одному – над Ростовською, Бєлгородською та Орловською областями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *