ОСТАННІ НОВИНИ

Встановлено особу бійця ЗСУ, якого обезголовили окупанти на Донеччині, – Костін

Маркіян Рой

|

Українські правоохоронці дізналися ім’я українського оборонця, якому на Донеччині росіяни відрізали голову. Про це повідомив генеральний прокурор Андрій Костін.

«Щодо розслідування жорстокого вбивства захисника України на Донеччині, про яке стало відомо вчора. Встановлено особу загиблого. Наразі ми не можемо назвати його імені, адже тривають процедури для остаточного підтвердження його даних», – йдеться в повідомленні.

Також встановили російських командирів, які можуть бути потенційно відповідальними за обезголовлення українського військового. Цю інформацію зараз теж перевіряють.

Костін додав, що цей факт є ще одним підтвердженням, що повна зневага до міжнародного права та загальнолюдської моралі — це державна політика країни-терориста Росії.

Напередодні стало відомо про жорстоке вбивство українського військового на Донеччині. Під час проведення аеророзвідки українські оборонці виявили пошкоджений броньований автомобіль Сил оборони. На його капоті лежала відрізана голова українського бійця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *