ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова маршрутка збила дитину на велосипеді

Олег Дерев'янко

|

У середу, 19 червня, на перехресті Чорновола – Городоцька у Львові, позаду Оперного театру, водій маршрутки №51 збив дитину на велосипеді. Потерпілий потрапив до реанімації. Про це повідомляє LVIV.MEDIA.

Як уточнили у поліції, під колеса маршрутки потрапив хлопчик. Дитину з-під автобуса діставали перехожі – гуртом підіймали маршрутку. На місце прибула швидка та поліція. Хлопчика госпіталізували до лікарні Святого Миколая у Львові. Наразі він перебуває в реанімації, наскільки стан дитини важкий наразі не відомий.

За інформацією місцевого Telegram-каналу, 11-річного хлопчика збила маршрутка.

До слова, аварія сталася, коли на перехресті не працювали світлофори через планові вимкнення.

Оновлено

Як повідомили у Львівській міськраді, за словами водія, близько о 16:00 автобус №51, який обслуговує приватний перевізник «Успіх БМ», здійснював поворот праворуч на перехресті, де не працював світлофор.

З його слів, на проїжджу частину раптово виїхав велосипедист, внаслідок чого відбулось зіткнення. За кермом автобуса перебував 60-річний водій із 20-літнім стажем роботи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото та відео: місцевий Telegram-канал Львівич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *