ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові відбивають атаки окупантів на п'яти напрямках, – Генштаб

Олег Дерев'янко

|

Із початку доби на фронті відбулось уже 56 боєзіткнень. Найбільше напруження спостерігається на Покровському та Сіверському напрямках. Про це йдеться в обідньому зведенні Генштабу за 18 червня.

Від артилерійських ударів з території росії й надалі потерпають прикордонні райони Сумської області. У вівторок, 18 червня, від терористичних артударів постраждали села Ободи (атака з напрямку Нового Путі рф) та Могриця (з напрямку Горналь рф).

Також агресор зі своєї території продовжує бити керованими авіаційними бомбами по Харківщині. Так, уже сім російських КАБів завдавали руйнувань у районах населених пунктів Липці, Глибоке, Стариця.

Кількість бойових зіткнень на Харківському напрямку зросла до чотирьох. Усі вони надалі тривають у районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку загалом ворог вчинив шість штурмових дій. Російські атаки поблизу Степової Новоселівки, Піщаного й Берестового відбиті нашими захисниками. Триває бій біля Синьківки.

На Лиманському напрямку загарбники сьогодні починали п’ять штурмових дій. На даний час боєзіткнення продовжуються у районах населених пунктів Греківка, Макіївка і Терни.

На Сіверському напрямку кількість боїв поблизу Верхньокам’янського, Роздолівки і Виїмки зросла до 13. Ворог отримав гідну відсіч, ситуація під контролем Сил оборони.

Також противник виявляє активність на Краматорському напрямку, де починав даремні штурми в районах Григорівки та мікрорайону Новий. На локації Іванівського бій триває. Загалом на напрямку обліковано п’ять бойових зіткнень.

Найбільше боїв від початку доби відбувалося на Покровському напрямку, де російські окупанти 15 разів намагалися покращити своє положення. Наразі тривають шість боїв у районах Євгенівки, Новоолександрівки, Новопокровського. Відбито штурми біля Калинового і Новоселівки Першої. Ситуація під контролем наших захисників.

На Курахівському напрямку триває відбиття двох атак загарбників у районі Красногорівки.

На Времівському напрямку українські захисники дають відсіч черговій штурмовій спробі ворога в районі Урожайного.

На Оріхівському напрямку, крім марної наземної атаки біля Новоданилівки, противник завдав ударів трьома КАБами по району Воздвижівки.

На решті напрямків обстановка без суттєвих змін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *