ОСТАННІ НОВИНИ

Син військкома із Вінниччини налагодив продаж дозволів для виїзду за кордон

Маркіян Рой

|

Правоохоронці викрили та затримали сина посадовця з Вінницького військкомату, який вимагав 20 тисяч доларів за оформлення пакета документів для виїзду за кордон. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Повідомляється, що чоловік обіцяв, що його батько за 20 тисяч доларів підготує документи, які дозволять уникнути мобілізації та виїхати з України. Зловмисник пропонував подібну «послугу» й іншим особам.

Правоохоронці затримали сина посадовця 14 червня під час отримання 15 тисяч доларів. Як зазначають у ДБР, раніше він уже встиг отримати від «клієнта» 5 тисяч доларів.

 

Під час обшуків у нього виявили та вилучили пусті повістки, більше десятка копій паспортів чоловіків призовного віку, готівку в різній валюті. Також обшуки провели проведені обшуки за місцем проживання в  його батька.

Сину начальника Вінницького ТЦК повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднаному з вимаганням – ч. 3 статті 369-2 КК України. Йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави 1 мільйон гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *