ОСТАННІ НОВИНИ

На штурм українських позицій на Луганщині армія РФ кидає цілі взводи та роти

Маркіян Рой

|

У Луганській області армія Російської Федерації посилює атаки, щоб вийти на кордони області. Про це повідомили у Третій окремій штурмовій бригаді Сухопутних військ ЗСУ .

«Смуга фронту Третьої штурмової на Харківщині, що межує з Луганщиною – сьогодні одна з найінтенсивніших ділянок наступу ворога. Найближче завдання окупантів – вийти до населеного пункту Чернещина – Першотравневе, з подальшим захопленням населеного пункту Борова», – йдеться в повідомленні.

Проти підрозділів українських захисників кинуті 3-тя і 144-та дивізії 20-ї армії ворога. Росіяни наступають танковими полками, залучають значну кількість артилерії та додаткові загони з ПВК і спецпризначенців. Також у хід іде й інше озброєння – FPV, КАБи та хімічна зброя.

У 3-й ОШБр уточнили, що з травня бійці бригади знищили вже близько 1068 росіян, ще майже 2292 – ворог втратив пораненими. Як повідомляється, ворог кидає взводи та роти особового складу, стрімку ліквідацію яких компенсує поповненням живої сили в кількості 250-400 солдатів ЗС Росії щотижня.

Однак, незважаючи на переважаючу кількість супротивника та відсутність резервів, бригада продовжує вже понад місяць утримувати визначені рубежі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *