ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» отримала від Світового банку техніку та обладнання на понад 7 млн доларів

Олег Дерев'янко

|

Станом на червень 2024 року у межах проєкту Світового банку RELINC АТ «Укрзалізниця» отримала техніки та обладнання на понад 7 млн доларів. Про це повідомляє Rail.insider.

Серед отриманого – навантажувачі, екскаватори, автокран, самоскиди та різна техніка та інструменти для ремонту залізничної інфраструктури.

«До липня будуть доставлені фінальні одиниці обладнання загальною вартістю 1,5 млн доларів. Також Укрзалізниця отримає нові вагони-платформи, що розширить наші можливості з доставки вантажів», – йдеться у повідомленні.

Нещодавно «Укрзалізниця» отримала чергову партію техніки у межах проєкту. Цього разу надійшло п’ять самоскидів.

«Ми маємо справу з великою кількістю пошкоджень колій і мостів. Наші спеціалісти працюють щодня, не покладаючи рук, аби доставляти вантажі та людей у ті міста та місця, куди потрібно. Завдяки проєкту RELINC ми маємо можливість отримувати транспорт та обладнання, які допомагають швидко відновлювати те, що, на жаль, руйнує агресор», – розповів директор з корпоративних фінансів «Укрзалізниці» Юрій Немчиков.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *