ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові вперше захопили російський «танк-черепаху»

Маркіян Рой

|

На Краматорському напрямку в районі Кліщіївки воїни 22-ї окремої механізованої бригади затрофеїли російський «танк-черепаху», а також взяли у полон його екіпаж. Про це повідомляє ОСУВ «Хортиця».

На Краматорському напрямку в районі Кліщіївки воїни 22-ї окремої механізованої бригади захопили російський «танк-черепаху», а також взяли у полон його екіпаж. Слід наголосити, що це перший відомий такий випадок.

Завдяки підрозділу безпілотних систем було виявлено ворожий танк в районі села Кліщіївка. Застосувавши БпАК по танку були здійснені скиди. Уражений танк та дезорієнтований екіпаж противника, намагаючись втекти, втратив будь-яку можливість віднайти вірний напрямок для повернення до своїх позицій.

«Завдяки артилерії бригади, танк було зупинено на одному з рубежів і вже піхотинці з механізованого батальйону взяли в полон екіпаж разом з танком. Під час перемовин з екіпажем, механік-водій заховався всередині разом з гранатою і намагався підірвати танк. Але наші піхотинці знайшли вагомі аргументи для переконання, що краще жити, ніж вмерти», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *