ОСТАННІ НОВИНИ

Генштаб відзначив незначну активізацію окупантів на Харківщині

Наталя Дуляба

|

Із початку доби на фронті відбулось уже 52 боєзіткнення. Найбільш активні російські окупанти – на Покровському напрямку. Про це йдеться в обідньому зведенні Генштабу за 17 червня.

На Харківському напрямку окупанти дещо активізувалися. Тут наразі відбулося чотири бойових зіткнення у районі Вовчанська. Ситуація динамічна. Агресор намагається потіснити підрозділи Сил оборони із зайнятих позицій за підтримки авіації. Скинув на місто дві керовані авіабомби.

Ще трьома КАБами російські терористи вдарили по району Липців та однією – неподалік Захарівки. Авіаударів ворог завдає з повітряного простору РФ з боку Бєлгорода та Шебекіного.

На Куп’янському напрямку станом на цей час українські воїни відбили чотири атаки, ще одна триває. Бої йшли біля Піщаного, Греківки та Макіївки. Загарбники зазнають втрат, дані уточнюються.

На Сіверському напрямку з початку доби ворог намагається прорвати нашу оборону в районах Іванодар’ївки та Роздолівки, де на цей час точаться бої. Атаку біля села Виїмка відбито.

На Покровському напрямку рашисти не зменшують інтенсивності наступальних дій. Концентрують зусилля в районах Новоолександрівки та Євгенівки, де зараз продовжуються бойові зіткнення у восьми локаціях. Загалом на цьому напрямку сьогодні вже відбулося 20 атак.

На Курахівському напрямку зараз теж ідуть бої. З початку доби поблизу Георгіївки, Парасков’ївки та Красногорівки зафіксовано п’ять протистоянь. Біля останнього населеного пункту одне боєзіткнення ще триває.

На Времівському напрямку загарбники намагалися безуспішно штурмувати наші позиції біля Старомайорського.

На Придніпровському напрямку ворог один раз атакував українських захисників на лівому березі Дніпра, успіху не мав.

На решті напрямків ситуація суттєвих змін не зазнала.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *