ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти дещо посилили атаки на Куп’янському та Лиманському напрямках, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Із початку доби по всій лінії фронту відбулося вже 60 бойових зіткнень. Російські окупанти всіляко намагаються витіснити Сили оборони із займаних позицій на Покровському напрямку, а також дещо збільшили кількість атак на Куп’янському та Лиманському напрямках. Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 16:00 п’ятниці, 14 червня.

Від артилерійських обстрілів з території РФ продовжує потерпати прикордоння України у Чернігівській та Сумській областях. З початку доби терористи підступно били по районах населених пунктів Дружба, Ободи, Покровка та Миропілля.

На Харківському напрямку агресор завдав ще одного авіаудару – скинув у район Вовчанських Хуторів шість керованих авіабомб. Загалом ситуація тут наразі без змін.

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбивали російські чотири атаки. Одне боєзіткнення біля Петропавлівки ще триває. Керованою авіабомбою окупанти вдарили по району Глушківки.

Продовжують активні дії російські загарбники на Лиманському напрямку. Кількість бойових зіткнень тут зросла до шести. Чотири атаки українські захисники відбили, дві – ще тривають біля Греківки і Невського.

На Краматорському напрямку російські війська намагалися просунутись уперед у районах Богданівки та Андріївки. Обидві атаки відбито.

Ворог не збавляє темпів на Покровському напрямку. Від початку доби підрозділи Сил оборони вже відбили 11 штурмових дій окупантів. Ще стільки ж тривають. Противник продовжує атаки біля Уманського, Новоселівки Першої, у трьох локаціях неподалік села Сокіл та шести – у районі Новоолександрівки.

Загарбники також завдають авіаударів на Времівському напрямку. Били КАБами по районах Нескучного і Урожайного, а некерованими авіаракетами – у бік Старомайорського.

На Оріхівському напрямку російські терористи також б’ють НАРами – цього разу у райони П’ятихаток та Плавнів.

На решті напрямків ситуація особливих змін не зазнала.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *